»Gremo Primož«: Skupaj na Višarje!

»Gremo Primož«: Skupaj na Višarje!
Fundacija Miroslava Cerarja je moči združila z letošnjim ambasadorjem in slovenskim kolesarskim asom Primožem Rogličem ter njegovo fundacijo v dobrodelni kolesarski akciji. Primož po štirih letih na Dirki po Italiji lovi novo skupno zmago, mi pa vse športne navdušence vabimo, da z donacijo podprejo našo akcijo in skupaj z nami prispevajo k še eni pomembni zmagi: boljšim pogojem za mlade športnike iz socialno šibkih okolij.

Dirka po Italiji je že v polnem teku in naše oči so uprte v olimpionika Primoža Rogliča, ki se, kljub številnim začetnim oviram, bori za skupno zmago. V predzadnji etapi, vožnji na čas na Višarje, ki bo na sporedu 27. maja, tako pričakujemo izjemno zanimiv boj za končno zmago na letošnjem »giru«. Ker je tekmovati na krilih navijačev vedno veliko lažje, vas vabimo, da z nami glasno navijate za »Roglo« in hkrati podprete mlade perspektivne športnike, ki za športno udejstvovanje nimajo ustreznih pogojev.
 
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez bo vsem donatorjem, ki bodo donacijo v sklopu dobrodelne akcije v višini najmanj 10 € opravili do vključno 27. maja 2023, v športni vrečki pripravil ekskluzivno navijaško darilo. Ob zaključku etape pa bomo izmed vseh donatorjev izžrebali še štiri srečneže, ki bodo prejeli uradne artikle Primoža Rogliča:
  • 1 x podpisan dres Primoža Rogliča,
  • 1 x podpisano kapo Primoža Rogliča ter
  • 2x kolesarske nogavice s podpisano avtogramsko kartico.
Navijajte z nami za Primoža in poskrbite za boljši jutri naših mladih športnih upov. Kdo ve, morda pa bo ravno kdo izmed njih nasledil »Roglo« na samem vrhu svetovne kolesarske smetane! Več informacij: https://visarje.olympic.si/.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji