Novinarska konferenca Primoža Rogliča

Novinarska konferenca Primoža Rogliča
Mesec november je na Olimpijskem komiteju Slovenije že tradicialno obarvan dobrodelno. Največji dogodek meseca je nedvomno dobrodelna prireditev Fundacije Leona Štuklja in Miroslava Cerarja za podporo mladim športnikom iz socialno šibkih okolij, na kateri ambasador vsako leto javnosti predstavi zbrana sredstva. 

Letošnja dobrodelna prireditev se hitro bliža. Že prihodnjo sredo, 15. novembra 2023, se bomo ponovno zbrali v družbi zvenečih športnih imen, naših olimpijcev in drugih visokih gostov. V Grand hotelu Union v Ljubljani bo trenutni ambasador, Primož Roglič, na gala prireditvi razkril znesek, ki bo namenjen mladim slovenskim športnikom in športnicam iz socialno šibkih okolij in žogo dobrodelnosti predal naslednjemu botru. 


Pred gala prireditvijo pa bo v dvorani Iris v Grand hotelu Union uradna novinarska konferenca, ko bodo ob 16. uri bodo pred mikrofone sedli trije govorci.

Predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Franjo Bobinac in predsednik Fundacije za podporo mladim športnikom iz socialno šibkih okolij Miroslav Cerar bosta predstavila podrobnosti večerne prireditve, ki se bo pričela ob 20. uri z neposrednim TV prenosom. Glavna zvezda letošnje prireditve, olimpionik in ambasador Fundacije, olimpijski prvak v dirki na čas Olimpijskih iger v Tokiu 2020, trikratni zmagovalec Dirke po Španiji, letošnji kralj Dirke po Italiji in zmagovalec prestrižne enodnevne dirke Liège-Bastogne-Liège, Primož Roglič, pa bo spregovoril o svoji nadaljnji športni karieri in načrtih za prihodnost.


Vljudno vabljeni!

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji